Keittiökalusteiden Kalvotus: Tyylikäs ja Edullinen Uudistus!

Keittiö on kodin sydän, jossa valmistuvat herkulliset ruuat ja kokoontuu perhe. Ajan myötä keittiön kaapit ja työtasot voivat kulua tai mennä pois muodista. Onneksi on olemassa helppo ja edullinen tapa päivittää keittiösi vain muutamassa tunnissa: Kalvota keittiökalusteesi!

Miksi kalvottaa keittiökalusteet?
👉 Ympäristöystävällinen: Kalvojen käyttö on paljon kestävämpää kuin uusien kalusteiden hankinta. Kalvotus on loistava tapa vähentää jätteen määrää ja ekologista jalanjälkeäsi.

👉 Kustannukset: Kalvotus on huomattavasti edullisempaa kuin uusien kalusteiden hankinta tai perinteinen kalusteiden kunnostaminen.

👉 Kestävyys: Laadukkaat kalvot, kuten Cover Styl’, tarjoavat naarmuuntumattoman ja kestävän pinnan, joka kestää vuosia.

👉 Tyylikäs valinta: Kalvovalikoimassa on satoja kuvioita ja värejä, klassisista puuviimeistelyistä moderneihin marmori- ja metallefekteihin.

👉 Nopea ja puhdas asennus: Toisin kuin perinteisessä remontissa, kalvotuksessa ei synny pölyä eikä melua, ja se vie huomattavasti vähemmän aikaa.

Miten prosessi toimii?
Ajatus: Kun sinulla on ajatus siitä, mitä haluat päivittää kodissasi, lähetä meille kysely (mahdollisuuksien mukaan mittojen ja kuvien kanssa).

Valinta: Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään laajasta valikoimastamme sopivimmat tyylit ja värit.

Asennus: Puhdistamme ja valmistelemme pinnat. Asennamme kalvon huolellisesti ja tarkasti, varmistaen tasaisen ja sileän viimeistelyn.

FAQ – Keittiökalusteiden Kalvotuksen Usein Kysytyt Kysymykset
Kuinka kauan kalvotus kestää?
Cover Styl’ -materiaali on päällystetty naarmuuntumattomalla laminaatilla, joka antaa sille erittäin suuren kestävyyden. Siksi asennamallemme materiaalille on 10 vuoden takuu.

Kestävätkö vinyylikalvot kosteutta?
Kyllä kestävät! Vesi tai kosteus ei vahingoita Cover Styl’ -kalvoja.

Onko kalvotettuja pintoja vaikea hoitaa?
Ei, kalvotettujen pintojen hoito on helppoa. Koska ne ovat kosteudenkestäviä, puhdistamiseen riittää yleensä kostea liina.

Ota Meihin Yhteyttä!
Haluatko päivittää keittiösi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustelemme, kuinka voimme tehdä keittiöstäsi tyylikkään ja nykyaikaisen. Paina sivun reunassa olevaa “Lähetä kysely” -painiketta tai soita meille 📞✨

Päivitä keittiösi nykyaikaisesti ja ympäristöystävällisesti! Olemme täällä auttamassa sinua luomaan unelmiesi keittiön!

31.01.2024

Keittiökalusteiden Kalvotus: Tyylikäs ja Edullinen Uudistus!