Kuinka saavuttaa IHANTEELLINEN lämpötila toimistossa?

Hyvät työolosuhteet takaavat suuremman tuottavuuden, ja yksi tärkeimmistä tekijöistä tässä on lämpötila. Usein työntekijöiden suurin huoli onkin, onko työpaikan lämpötila liian kuuma vai liian kylmä.

Mikä on ideaalilämpötila työskentelyä varten?

Tutkijat ovat jo pitkään etsineet vastausta tähän kysymykseen, ja monien vuosien tutkimusten perusteella meillä on karkea käsitys: ideaalilämpötila toimistossa työskentelyä varten on välillä 19–23 astetta. Tämä lämpötila-alue voi vaihdella riippuen siitä, oletko 100% paikoillasi istuva vai päivän aikana paljon liikkuva, ja myös siitä, oletko mies vai nainen. Meillä jokaisella on henkilökohtaiset mieltymykset, mutta tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että liian kuumissa tai liian kylmissä olosuhteissa kehon on vaikeampi ylläpitää kehon sisälämpötilaa, ja tehokkuutemme vähenee.

Lämpötilan parempi hallinta.

Usein lämpötilan säätämiseksi käytetään eristettyjä verhoja, mutta verhoratkaisu ei välttämättä ole riittävän eristetty eikä aina esteettisesti miellyttävä. Toisaalta aurinkosuojakalvot mahdollistavat huomattavasti paremman eristyksen. Esimerkiksi, jos termostaatti on asetettu 22 asteeseen eikä aurinkosuojakalvoja ole käytössä, huoneen lämpötila muuttuu merkittävästi päivän aikana ulkolämpötilan vaihtelujen takia. Solar Screen -kalvoilla lämpötilan vaihtelu on huomattavasti vähäisempää, mikä varmistaa tasaisemman ja huomattavasti vakaamman lämpötilan jakautumisen koko päivän ajan. Päivänvalojen suojakalvojen tärkein ominaisuus on, että ne pitävät lämmön ulkona kesällä ja sisällä viileänä ja talvella, pitävät kylmän ulkona ja lämmön sisällä.

Ilmastointijärjestelmien kuormituksen vähentäminen.

Solar Screen -kalvojen tarjoaman lämpöeristyksen ansiosta ilmastointijärjestelmien käyttöä tarvitaan huomattavasti vähemmän. Jos kalvot voivat pitää sisälämpötilan tasaisena ja vähentää lämmön tai viilenemisen menetystä, ilmastointijärjestelmiä ei tarvitse käyttää yhtä voimakkaasti, mikä puolestaan vähentää energiankulutusta ja säästää energiakustannuksilta.

Valon parempi hallinta.

Monet päivänvalojen suojakalvot mahdollistavat valon hallitun pääsyn tilaan, vähentäen tarvetta verhoille ja keinotekoiselle valaistukselle, mikä vähentää sähkönkulutusta. Kalvot estävät liiallisen auringonvalon pääsyn sisään, päästäen samalla tarpeeksi luonnollista valoa. Ne myös auttavat vähentämään työntekijöiden altistumista haitalliselle UV-säteilylle ja valosta aiheutuvaa epämukavuutta toimistossa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että päivänvalojen suojakalvojen käyttö toimistoissa auttaa luomaan optimaalisemmat työolosuhteet, takaamaan energiansäästön, parantamaan työntekijöiden mukavuutta ja lisäämään toimiston visuaalista houkuttelevuutta. Nämä edut edistävät merkittävästi terveellistä ja tuottavaa työympäristöä.

Mirlexin päivänvalojen suojakalvot ovat saatavilla eri tyyleissä, kuvioissa ja väreissä, mikä mahdollistaa niiden sovittamisen toimiston sisustukseen. Lisätietojen ja sopivan hinnan saamiseksi ota yhteyttä. Olemme täällä tekemässä toimistostasi ainutlaatuisempaa ja kauniimpaa.

01.07.2023

Kuinka saavuttaa IHANTEELLINEN lämpötila toimistossa?