Yrityksestä

OÜ Mirlex aloitti toimintansa vuonna 2016, ja siitä lähtien olemme onnistuneet kasvama Viron suurimmaksi ja luotettavimmaksi kalvojen myyjäksi ja asentajaksi. Päätoimialamme on erilaisten korkealaatuisten ja esteettisesti miellyttävien kalvojen myynti ja asennus.

Pystymme löytämään parhaat ratkaisut sekä suurille että pienimmille asiakkaille. Keskitämme jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja kehitämme tilanteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme on koulutettu käyttämään viimeisimpiä asennusmenetelmiä, varmistaaksemme, että kaikki asennetut tuotteet täyttävät vaaditut standardit.

Mirlexin asiakkaisiin kuuluvat Viron suurimmat hotelliketjut, kuten Radisson, Tallink, Hestia, Nordic Hotel Forum jne., sekä erilaiset projektit yhteistyössä yritysten kuten Merko, Fund Ehitus, Oma Ehitaja, Riigi Kinnisvara AS, Eften, Swedbank jne. Lasten laitoksiin suunnittelemme ja asennamme kehittäviä liikuntaratoja ja leikkisiä tarroja.

Soita tai lähetä meille tiedustelu. Tarjoamme ilmaisen konsultaation kaikille, jotka haluavat tietää, mitkä kalvot sopivat parhaiten tiettyihin tarpeisiin ja budjettiin.

Mirlex OÜ

info@mirlex.ee
+372 5614 1441

Yrityksestä