Lumottu ja helppo tapa muuttaa kylpyhuoneen sisustusta!

Tunnistatko joskus ahdistusta vanhasta, vanhentuneesta kylpyhuoneestasi? Oletko kyllästynyt niihin samoisiin laattoihin ja harkitset koko sisustustyylin muuttamista? Laatat, värit, rappaus… Pohdit eri vaihtoehtoja ja kuvittelet kaikkein eksoottisimpia tapoja päällystää kylpyhuoneen laatat.

Järkevämpää on valita helpompi tapa peittää kylpyhuoneen laatat ja modernisoida kylpyhuoneen sisustusta. Sinun ei tarvitse purkaa kaikkea, vaan voit peittää vanhat kylpyhuoneen laatat vain muutamalla yksinkertaisella askeleella. Periaatteessa tarvitset vain Coverstyl-sisustuskalvoa kylpyhuoneeseesi, mikä on paras moderni kunnostuskeino! Kalvot voidaan asentaa nopeasti, ne säästävät merkittävästi aikaa ja estävät pitkät ja kalliit remonttityöt.

Yleensä on monia erilaisia syitä, miksi saatat lykätä kylpyhuoneen kunnostamista – “siihen kuluu liikaa aikaa”, “se on liian kallista ja vie liian suuren osan perheen budjetista”, tai esimerkiksi “vuokranantaja ei yksinkertaisesti salli sitä”…

Coverstyl-kalvojen asentaminen kylpyhuoneen laattojen peittämiseksi säästää sinulle samanaikaisesti aikaa ja rahaa, ilman että sinun tarvitsee tehdä kompromisseja sisustustoiveidesi suhteen. Voit muuttaa mieltäsi niin paljon kuin haluat – kun asennat uusia laattoja, teet yleensä pitkäaikaisen päätöksen useiksi vuosiksi. Sisustuskalvon voit sen sijaan asentaa suhteellisen nopeasti ja poistaa sen yhtä nopeasti myöhemmin. Jos olet henkilö, joka vaihtaa mielipidettään kuin paitaa tai ihastuu viimeisimpiin trendeihin, joita näet sisustuslehdissä, älä huoli, Coverstyl-sisustuskalvojen avulla voit peittää kylpyhuoneen laatat niin monta kertaa kuin haluat. Voit muuttaa kylpyhuoneen suunnittelua helposti, vaivattomasti ja tehokkaasti juuri niin kuin haluat. Coverstyl-sisustuskalvoja voidaan asentaa käytännössä kaikille koville pinnoille, mukaan lukien seinille, lattioille, katoille, kalusteille ja tarvittaessa jopa kylpyammeeseen tai suihkutilaan.

Cover Styl sisustuskalvo on erityisesti suunniteltu peittämään kaikki pinnat nopeasti ja tehokkaasti. Se on erittäin kestävä ajan ja kosteuden suhteen ja tarjoaa monia erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja. Valitse tyylisi, joka miellyttää sinua. Mausta riippumatta Cover Styl tarjoaa useita suunnitteluvaihtoehtoja ja tekstuurisia sisustuskalvoja, jotka tuntuvat koskettaessasi yhtä realistisilta kuin luonnonkivi tai puu.

Ota yhteyttä meihin!

Jos haluat tietää enemmän monipuolisuudesta tai parhaista käyttötavoista, voit ottaa meihin yhteyttä välittömästi. Olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään muutoksia, jotka tekevät kylpyhuoneestasi hehkuvan ja tyylikkään!

28.08.2023

Lumottu ja helppo tapa muuttaa kylpyhuoneen sisustusta!