Solar Screen Cover Styl’ on korkealaatuinen sisustus- ja koristekalvojen tuotesarja, jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti uudistaa kodin tai yrityksen (toimisto, hotelli, kauppa jne.) sisustusta.

Valikoimassamme on yli 1000 erilaista tekstuuria, kuviota ja väriä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa sisustusta hetkessä.

Tarkemman valikoiman löydät Cover Styl’ verkkosivuilta.

Cover Styl’ vinyylikalvojen joustavuuden ansiosta niitä voidaan asentaa hyvin erilaisille pinnoille – seinät, lattiat, ovet, portaat, huonekalut jne. Koska kalvot kestävät myös kosteutta, niitä voidaan asentaa erilaisiin kosteisiin tiloihin.

Joitakin esimerkkejä:
Yleisimmät kysymykset ja vastaukset:

Mitä voi ylipäätään kalvottaa?

Periaatteessa kaiken – seinät, katot, lattiat, huonekalut, kodinkoneet jne. Sekä sileitä että reliefipintoja. Eli käytännössä kaikkea, mikä ei ole pehmeää!

Kuinka kauan vinyylikalvottu pinta kestää?

Cover Styl’ materiaali on päällystetty naarmuuntumista kestävällä laminaatilla, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Siksi meidän asentamalle materiaalille annetaan 10 vuoden takuu.

Mikä ero on rautakaupoissa myytävillä kalvoilla ja Cover Styl’ kalvoilla?

Yleensä ero on 2-3 kertaa Cover Styl’ kalvon hyväksi sekä materiaalin laadun että kestävyyden suhteen (vesi, lämpö, kulumisvastus).

Kestävätkö vinyylikalvot kosteutta?

Kyllä, ne kestävät! Niitä voidaan asentaa sekä kylpyhuoneeseen että muihin erittäin kosteisiin tiloihin, joten vesi tai kosteus eivät vahingoita Cover Styl -kalvoja millään tavalla.

Havaitseeko kosketuksella, että kyseessä on kalvo?

Koska kalvot on suunniteltu imitoimaan hyvin luonnollisia materiaaleja, niin kosketuksessa et todellakaan huomaa, että kyseessä voisi olla kalvo.

Kuinka paljon kalvottaminen maksaa?

Materiaalien hinnat vaihtelevat 20-45 €/m2 välillä ja asennus riippuu monista tekijöistä (sijainti, pinnat, materiaalin valinta jne.). Yleensä kalvottaminen on verrattuna muihin kunnostustapoihin tai uusien asioiden ostamiseen huomattavasti edullisempaa, ympäristöystävällisempää ja vähemmän aikaa vievää.

Ominaisuudet:

Cover Styl’ sisustuskalvot ovat ympäristöystävällisiä, tulen- ja työstövastaisia, ja niihin liittyy seuraavat EU:n vaatimusten mukaiset sertifikaatit ja standardit:

  • Tulenkestävyyssertifikaatti (EN 13501-1)
  • EU-standardien mukaisuus (AUTO DECLARATION ce)
  • Merenkulku (IMO)
  • Antibakteerinen (EN 13501-1)
  • Vaaralliset orgaaniset yhdisteet (COV)
  • Vaaralliset kemikaalit (ROHS)

Cover Styl’ vinyylikalvojen valmistusprosessissa poistetaan kaikki haitalliset kemikaalit, mikä tekee materiaaleista ympäristöystävällisiä.

  • Ei sisällä haitallisia raskasmetalleja (lyijy, kadmium, elohopea, kromi jne.)
  • Ei sisällä formaldehydiä (HCHO), mikä voi aiheuttaa “sairas talo” -syndrooman

Cover Styl’ kalvot täyttävät:

  • tapettia ja kartonkia koskevat turvallisuusstandardit
  • vaarallisia kemikaaleja koskevat turvallisuusvaatimukset lasten lelujen yhteisissä turvallisuusstandardeissa.

Cover Styl’ kalvoilla on erinomaiset ominaisuudet mikrobien ja homeen torjumiseksi, mikä auttaa ylläpitämään turvallista asuinympäristöä.

Mirlex OÜ on Cover Styl’ kalvojen virallinen sertifioitu myyjä ja asentaja.